Inschrijvingen

INSCHRIJVEN KAN ENKEL ONLINE.

Alle NIEUWE leerlingen moeten een ACCOUNT aanmaken op mijnacademie.be
Leerlingen die reeds een account hebben, controleren best de gegevens van hun account op voorhand.

BELANGRIJK! Wie thuis online inschrijft maar geen online betalingen kan verrichten, heeft 5 dagen de tijd om deze betaling te doen in de academie (enkel via bancontact) en dit tijdens de openingsuren van het secretariaat. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken! Ook bij elke afwijking van het normale programma neemt u best telefonisch contact met het secretariaat: 02/451.69.20

Herinschrijvingen

Leerlingen die reeds les volgen dienen zich opnieuw in te schrijven. Voor leerlingen die zich niet herinschrijven voor 15 juli, kan zijn/haar plaats in een cursus NIET gegarandeerd worden.
Herinschrijven voor het schooljaar 2024-2025 kan vanaf maandag 10 juni om 15u tot en met 30 september.
Let op: kan enkel voor leerlingen die dit jaar ingeschreven waren en zich wensen in te schrijven voor hetzelfde domein.
2e instrument: leerlingen die een 2e instrument willen volgen, komen op een wachtlijst. Hiervoor stuur je een mail naar academie@dilbeek.be. Op basis van de capaciteit zal ook bekeken worden of leerlingen die reeds een 2e instrument volgen, deze plaats kunnen houden.

Enkele voorbeelden:

  1. Een leerling die dit schooljaar ingeschreven is voor het domein muziek 2e graad (2e jaar) wenst zich opnieuw in te schrijven voor hetzelfde domein: inschrijven kan vanaf maandag 10 juni.
  2. Een leerling die dit schooljaar ingeschreven is voor het domein muziek wenst te veranderen naar domein dans: inschrijven kan vanaf woensdag 12 juni.
  3. Een leerling die dit schooljaar ingeschreven is voor het domein dans wenst zich opnieuw in te schrijven voor hetzelfde domein maar ook voor het nieuwe domein muziek: inschrijven voor dans kan vanaf maandag 10 juni en inschrijven voor muziek vanaf woensdag 12 juni.

Kijk ook eens naar de veelgestelde vragen.