INSCHRIJVINGEN

enkel online

DOCUMENTEN

Herinschrijven: Leerlingen die reeds les volgen dienen zich opnieuw in te schrijven. Voor leerlingen die zich niet herinschrijven voor 29 juni, kan zijn/haar plaats in een cursus NIET gegarandeerd worden. 

Herinschrijven voor het schooljaar 2019-2020 kan vanaf donderdag 13 juni om 17u.

Let op: kan enkel voor leerlingen die dit jaar ingeschreven waren en zich wensen in te schrijven voor hetzelfde domein.

 

Nieuwe inschrijvingen: voor leerlingen die GEEN les volgden in het schooljaar 2018-2019 of leerlingen die zich voor een (bijkomend) nieuw domein wensen in te schrijven.

Inschrijven voor het schooljaar 2019-2020 kan vanaf dinsdag 18 juni om 17u.

Voorbeelden:

1.een leerling die dit schooljaar ingeschreven is voor het domein muziek 2e graad (2e jaar) wenst zich opnieuw in te schrijven voor hetzelfde domein: inschrijven kan vanaf do 13 juni

2.een leerling die dit schooljaar ingeschreven is voor het domein woordkunst-drama wenst te veranderen naar domein dans: inschrijven kan vanaf di 18 juni

3.een leerling die dit schooljaar ingeschreven is voor het domein dans wenst zich opnieuw in te schrijven voor hetzelfde domein maar ook voor het nieuwe domein muziek: inschrijven dans kan vanaf do 13 juni, voor muziek vanaf dinsdag 18 juni.

 

Men kan vanaf nu reeds een account aanmaken. Bij problemen kan men contact opnemen met het secretariaat.

 

 

 

Als je online of op locatie inschrijft, kan je direct het moment van een klassikale cursus kiezen. Dit kan niet gebeuren door de leerkracht.
Hou daar rekening mee, want het moment van inschrijving bepaalt of een leerling een plaatsje heeft in de gewenste klas.

 

De online inschrijvingen zelf lopen door tot en met 30 september 2019.

 

BELANGRIJK! Voor diegenen die thuis geen computer hebben wordt de mogelijkheid geboden om een computer te gebruiken in de academie. Wie wèl thuis online inschrijft maar geen betalingen kan verrichten (geen homebanking) heeft 3u de tijd om deze betaling (bancontact!) in de academie te doen tijdens de openingsuren van het secretariaat:

op weekdagen tussen 15u-19u, uitgez woensdag 26 juni (enkel tss 15u-17u)

op zaterdag tussen 10u-13u.

 

Om een account aan te maken op de computer in de academie heb je je rijkregisternummer nodig en je moet de mogelijkheid hebben om je mails te kunnen checken vanop onze computers of jullie smartphone. 

 

leeftijd op 31-12-2019

basistarief

verminderd tarief *

jongeren 6--17j

67 euro

43 euro

volwassenen 18-24j

132 euro

-

volwassenen +25j

314 euro

132 euro

gallery/pdf
gallery/pdf
gallery/pdf

* zie document "verminderd inschrijvingsgeld" voor de voorwaarden.

 

participatiepas: mensen die wensen in te schrijven met een participatiepas schrijven online in maar betalen (mits voorlegging van participatiepas) een verminderd tarief in de academie!

 

2e instrument: diegenen die een 2e instrument willen of reeds volgen, komen op een wachtlijst. Hiervoor kom je best langs tijdens de openingsuren van het secretariaat. Eind september worden ze al dan niet toegelaten tot de cursus die ze willen volgen.

 

BELANGRIJK: schrijf je voor 29 juni online in voor je 1e instrument en kom in de loop van de maand bij ons langs om je op de wachtlijst te laten zetten voor het 2e instrument. Gezien de grote wijzigingen die de academie onderging omwille van het nieuwe decreet DKO, zal bekeken worden of leerlingen die reeds een 2e instrument volgen, deze plaats kunnen houden en dit op basis van de capaciteit.

 

Een inschrijving in het DKO onder 12 jaar is fiscaal aftrekbaar als kinderopvang. Je ontvangt in april automatisch een fiscaal attest.

 

BELANGRIJK: ELKE AFWIJKING VAN HET NORMALE PROGRAMMA KAN NIET ONLINE AFGEHANDELD WORDEN. U NEEMT HIERVOOR BEST TELEFONISCH CONTACT MET HET SECRETARIAAT!

 

Kijk ook eens op deze pagina: FAQ. Daar geven we antwoord op een aantal veelgestelde vragen. 

gallery/foto 2 binnenkant

DE UURROOSTERS VAN DE KLASSIKALE VAKKEN KAN JE VINDEN OP DE PAGINA VAN HET DESBETREFFENDE DOMEIN.

 

DE UURROOSTERS VAN HET VAK GROEPSMUSICEREN KAN JE HIER VINDEN.

 

Uurrooster van de individuele vakken (instrument, BP, woordstudio):  

dagen en uren worden afgesproken met de leraar!

Nieuwe leerlingen kunnen dit doen na toewijzing van een leraar, oud-leerlingen kunnen terecht bij hun leraar NA inschrijving!

Het nieuwe decreet:  

schematisch

LEERLINGEN

die nog geen ACCOUNT HEBBEN maken die best nu reeds AAN OP

mijnacademie.be