Onze academie opende opnieuw zijn deuren!

 

Hoewel het gebouw door de corona-crisis een aantal maanden gesloten was, bleven onze leerkrachten gedurende al die tijd wel afstandsonderwijs aanbieden.

Alle cursussen zijn ondertussen op dinsdag 1 september weer “corona-veilig” en met veel enthousiasme gestart in ons prachtige gebouw aan de Kamerijklaan in Dilbeek.

 

Dat enthousiasme deelden onze leerlingen duidelijk ook want tijdens de 1e week van september werd het vorige record “aantal inschrijvingen” overschreden. Met nog meer dan 2 weken te gaan kunnen we nu al 1348 inschrijvingen noteren!

 

De online inschrijvingen voor het schooljaar 2020-2021 lopen nog door tot en met 30 september en

hoewel verschillende klassen volzet zijn, verwelkomen we graag nog nieuwe leerlingen.

Wie vlug is kan nog terecht in

muziekinitiatie (in Schepdaal),

muzieklab 2.0,

dansinitiatie en danslab,

woordinitiatie en woordatelier,

beeldend atelier en audiovisueel atelier.

 

Op onze website kan men alle info hierover terugvinden. Telefonisch contact kan uiteraard ook altijd.

 

Een warme oproep ook voor iedereen die graag een blaasinstrument of slagwerk wil leren. Jullie kunnen met deze instrumenten en hun leraars alvast kennismaken op onze website!

 

Wie de 2e graad muziek afgewerkt heeft, kan ook kiezen voor het vak DJ-vaardigheden i.p.v. het instrument. Ook wanneer je 15j bent of ouder kan je instromen in deze richting…voorkennis is in dat geval niet nodig!

Kennismaken met onze leraar Thijs De Meyer kan ook weer via onze website.
 

Wij blijven in deze uitzonderlijke omstandigheden ook zeer attent voor de volwassenen die ingeschreven zijn of nog willen inschrijven. Wanneer zij risicopatiënt zijn, kunnen wij zorgen voor 1-op 1 onderwijs en/of afstandsonderwijs wanneer dit mogelijk is.

 

Inschrijvingstarieven 2020-2021 (leeftijd op 31-12-2020)      

                                 basistarief     verminderd tarief*

Jongeren 6-17j         68 euro         44 euro

Jongeren 18j-24j      134 euro        -

Volwassenen +25     318 euro      134 euro

 

*voorwaarden verminderd tarief: zie www.kunstacademiedilarte.be

 

Participatiepas: mensen die wensen in te schrijven met een participatiepas kunnen dit enkel in de academie zelf! Zij maken best telefonisch afspraak met het secretariaat.

 

Een inschrijving in het DKO onder 12 jaar is fiscaal aftrekbaar als kinderopvang. Je ontvangt in april automatisch een fiscaal attest.